Skip to content

Liity jäseneksi!

Varsinainen jäsen

Hae jäsenyyttä täyttämällä Reserviläisliiton sähköinen jäsenhakemuslomake. Täytä pyydetyt tiedot ja valitse yhdistykseksi Kokonaismaanpuolustus.

Täytettyäsi lomakkeen lähetä meille vapaamuotoinen hakemus jossa kerrot hieman taustastasi, esim. onko sinulla harrastuneisuutta johonkin kokonaismaanpuolustuksen osa-alueeseen liittyen, mitkä kokonaismaanpuolustuksen osa-alueet Sinua erityisesti kiinnostavat tai minkälaista toimintaa toivot tai haluaisit itse olla mukana tekemässä.

Lähetä hakemus osoitteeseen kokonaismaanpuolustus@protonmail.com. Jäsenten hyväksymisestä päättää johtokunta. Saatuamme hakemuksesi päätämme jäsenyydestä mahdollisimman pian.

Muistilappu ilmoitustaululla

Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä akateemisen loppututkinnon ja varusmiespalvelun suorittanut henkilö. Vaatimuksista voidaan poiketa jos katsotaan, että henkilöllä on riittävä kokonaismaanpuolustukseen liittyvä osaaminen ja koulutus. Hakijan on oltava Suomen kansalainen.

Tule mukaan jäseneksi

 

Kannatusjäsen

Yhdistyksen kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä jokainen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö tai säätiö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja haluaa edistää yhdistyksen tarkoituksen toteuttamista. Jos Sinä tai edustamasi taho on kiinnostunut Kokonaismaanpuolustus ry:n kannatusjäsenyydestä, ota meihin yhteyttä osoitteeseen kokonaismaanpuolustus@protonmail.com.

Jäsenmaksu vuonna 2024

Jäsenmaksu on 44 euroa. Huomaa, että voit kuulua useampaan kuin yhteen reserviläisyhdistykseen! Jos olet jäsen jo muussa Reserviläisliiton jäsenyhdistyksessä, jäsenmaksusta vähennetään Reserviläinen-lehden ja/tai Helsingin Reservin Sanomien maksu, riippuen siitä missä reserviläispiirissä toinen yhdistyksesi toimii. Toimintaturva-jäsenyys on tänä vuonna 30€, joten jos haluat harrastaa ammuntaa ja maksat Toimintaturvan varsinaisen jäsenmaksun lisäksi, on jäsenmaksusi kokonaisuudessaan 74€.